Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Гръдни Импланти POLYTECH®

 

Направете правилния избор – изберете немското качество

 

 

Знаете ли къде са произведени вашите импланти? 

Избирайки продукт на POLYTECH® health & aesthetics Вие залагате на високо качество и гаранция за Вашата безопасност. Това са единствените импланти, които се произвеждат в Германия при спазване на действащите стандарти и регулации - ISO 9001 и ISO 13485. Имат задължителната за Европейския съюз СЕ маркировка. Постоянният и стриктен контрол, осъществяван по време на производството е от решаващо значение за високото качество и сигурността на продуктите на POLYTECH®. Всеки имплант притежава уникален номер, по който могат да се проследят направените му тестове и резултатите от тях. Mеханичният тест за еластичност изисква по стандарт минимална стойност от 450% по ISO - ЕС. Резултатът при гръдни импланти POLYTECH® е 950% - два пъти над нормата. 

Обвивка на импланти POLYTECH®

Обвивката на всеки от имплантите е съставена от 5 до 8 силиконови слоя. Повърхността (текстурата) на тази обвивка е различна и е разработена в няколко варианта: гладка, фино текстурирана, по-едро текстурирана, микрополиуретанова. 

Текстурата на POLYTECH® имплантите се прави чрез нанасяне на слой кристали от амониев карбонат, които при високата температура по време на производствения процес се изпаряват. Амониевият карбонат се разпада на амоняк, вода и въглероден диоксид. Чрез този метод на текстуриране няма остатъчни микроскопични частици по импланта.

Каквато и обвивка да изберете – с импланти POLYTECH® безопасността Ви е гарантирана.

 

Microthane®, имплант покрит с микрополиуретанова пяна

Най-добрият избор при операция за увеличаване или реконструкция на гърди, когато искате да минимизирате риска от усложнения.

Най-честото усложнение при операции с гръдни импланти е капсулната контрактура. Имплантите покрити с Microthane® (микрополиуретанова пяна) са разработени с цел да се намалят нивата на капсулна контрактура, дислокация и завъртане. Микрополиуретановата пяна сраства напълно с тъканите, което спомага да се избегне образуването на серома. Всичко това е особено важно за пациентки, на които предстои реконструкция на гърдата.

 

POLYtxt®, MESMO®sensitive – текстурираните импланти на POLYTECH Health & Aesthetics

Тези две текстури комбинират най-доброто от Microthane® и гладките импланти - намаляване нивото на капсулна контрактура до нивата постигнати с импланти Microthane® в съчетание с лесното поставяне, което предлагат гладките импланти.

Текстурата на MESMO®sensitive е по-фина, по-изравнена от POLYtxt® текстурата. Импланти с MESMO®sensitive повърхност се вмъкват лесно през малки срезове.

 

 

Уникален избор за Вашата индивидуалност от над 1500 форми и размери

  

Кръгли импланти с равномерно разпределен обем, чрез който хирургът придава кръгла форма на гърдата.

 

Анатомични импланти, взаимствани от естествената форма на гърдата, следват женския силует.

Изборът на имплант зависи от пропорциите на тялото и предпочитанията Ви. Широката гама предлагана от POLYTECH® позволява на лекаря да избере най-доброто за Вас.

 

Силиконов гел

Имплантите са пълни с кохезивен, нетечен силиконов гел. „Мемори ефектът“ на гела позволява на импланта да възвърне първоначалната си форма, дори след голям натиск или деформация. При срязване или разкъсване кохезивността на гела гарантира целостта и формата на импланта, както и неизтичането на гела.

 

Гаранция – допълнителна персонална сигурност

Пациентската програма Implants of Excellence предлага удължена гаранция за имплантите POLYTECH®.

  • Доживотна замяна в случай на разкъсване на обвивката на импланта за всички видове импланти.
  • Допълнителна 10-годишна гаранция за замяна в случай на капсулна контрактура, изместване или ротация за имплантите с Microthane® (микрополиуретаново) покритие при първоначално имплантиране.

 

За повече информация http://www.polytech-health-aesthetics.com/index.php/en/ 

 

ПечатЕ-мейл