Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Гръдни Импланти B-LITE

 

B-LITE  ВЪВЕДЕНИЕ

Разработени извън ограниченията на традиционните гръдни импланти посредством значително намаление на гравитационния стрес, B-Lite използва коренно променена технология, за да постигне създаването на един значително по-лек имплант, без да променя хирургичната техника 

 

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ИЗБИРАТ B-LITE

 

ПЪРВИТЕ И ЕДИНСТВЕНИ В СВЕТА ЛЕКИ ГРЪДНИ ИМПЛАНТИ

С 30 % по-леки от традиционните импланти, чисто белите B-Lite импланти намаляват гравитационния стрес на меките тъкани на гърдите и запазват силуета и формата в дългосрочен план. Посредством това изключително предложение се съчетава максимално естетичния резултат с удобството и сигурността на пациента. 

 

MИКРОСФЕРИТЕ СА ВЪЛШЕБНАТА СЪСТАВКА 

Посредством смесените и неразривно свързани малки кухи сфери със стандартен силиконов гел за медицински нужди ,  ние правим имплантите до 30 % по-леки. 

 

ВЛИЯНИЕТО НА ТЕГЛОТО

Тъканите, които съставят гърдата, естествено губят своята еластичност с течение на времето, което ги прави все по-податливи на безмилостната сила на гравитацията. Повече тежест води до по-голямо разтягане. 

Намаляването на теглото директно ще намали стреса върху гърдите Ви, като съответно ще подобри Вашия комфорт, особено по време на спорт и развлекателни дейности.

 

ПРОМЯНА В ЕСТЕТИКАТА НА ГЪРДАТА ПО НОВ НАЧИН

 

Значителното намаление на теглото е постигнато с уникалния и патентован B-Lite гел – кохезивен силиконов гел за медицински цели, който е подобрен с кухи боросиликатни  микросфери. Те са инертни, с изключително висока чистота, които широко се използват от NASA като решение за олекотен и укрепващ пълнител.

Микросферите са одобрени за използване в множество клинични приложения. 

B-Lite микросферите са неподвижно свъразни със заобикалящия ги кохезивен силиконов гел за медицински нужди.

Равномерно разпръснатите микросфери сред силиконовия гел осигуряват намаляване на неговото количество и подсилват неговата стабилност. Дори при евентуални случаи на разкъсване микросферите са създадени да останат неразривно свързани с гела.

B-Lite гелът осигурява допълнителна сигурност и  има характеристики, предлагащи значително по-ниско тегло, като същевременно запазва естествения вид и усещане.

 

ПРОМЯНА В ЕСТЕТИКАТА НА ГЪРДАТА С УВЕРЕНОСТ

 

B-Lite защити СЕ марката на базата на обширни изследвания в условията на строги предклинични тестове, като неговите уникални свойства и характеристики са доказано по-добри в биологични, механични и химични тестове, извършени от водещи лаборатории, проведени в изключително стриктни условия.

Устойчиви на натиск при повече от 200 psi (> 13 atm) – много над налягането, което се среща при полети или гмуркане, неразтворими, инертни и химично устойчиви, боросиликатните сфери на B-Lite са изключителен биоматериал с най-висока чистота. Смесени с кохезивния силиконов гел, микросферите остават устойчиви на промени, неразделно свързани, неподвижни и не могат да бъдат отделени.

Група учени, пластични хирурзи, химици, биолози и инженери повече от десетилетие работиха по създаването на B-Lite, за да внесат коренна промяна при увеличаването на гърди.

 

 

НАСЪРЧАВАЩА ОФЕРТА ПРОМЕНЯ ЕСТЕТИКАТА НА ГЪРДАТА

 

Вътрешното усещане за предимствата от намаленото тегло кара жените да обърнат внимание на B-Lite. Веднъж, след като Вашите пациенти са се докоснали до B-Lite имплант по време на консултацията, остава тяхно предпочитание.

B-Lite имплантите се предлагат в различни форми, размери и текстури, за да отговорят на разнообразните нужди и предпочитания на пациентите 

 

 

ПечатЕ-мейл