Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Уголемяване на гърди, Уголемяване на бюст

 
Уголемяване на гърдите се извършва най-често с импланти. Те са с различна форма и големина. Кръгли или капковидни импланти.
 
Имплантите за повдигане на бюста могат да бъдат поставени под гърдата (надмусколно) или под гръдния мускул (подмусколно). Това конкретно се решава съобразно желанието на дамите и анатомичните им особености. 
Прилагам следните техники за уголемяване на гърди
 
Според достъпа:
 • под ареолата /зърното/
 • под гърдата
 • под мишницата
Според разположението на гръдните импланти:
 • над гръдните мускули /под гърдите/
 • под гръдните мускули
 
А сега по няколко думи за различните начини за уголемяване на гърди:
 • достъп под зърното /ареола/ - тази техника е подходяща за жени с по-големи ареоли, за да може да се оформи достатъчен отвор за поставянето на гръдните импланти. През този отвор могат да се поставят кръгли или анатомични /капковидни/ импланти. Те се поставят надмускулно или подмускулно. Предимство е, че не остава белег.
 • достъп под гърдата - този достъп дава възможност да се поставят различни видове обемни импланти, надмускулно или подмускулно поставяне на импланти. Това предоставя възможност за максимално добра и качествена работа. След няколко месеца белегът се прикрива идеално от гънката на гърдата и става незабележим. Резултатите са перфектни, а самочувствието - идеално.
 • достъп под мишницата - има изключителни предимства. Белегът е скрит. Имплантите могат да се поставят под или над мускулите. Възможно е да се поставят кръгли импланти с обем 250 – 300 мл с ниска и висока проекция. 
 

Надмускулно или подмускулно поставяне на гръдни импланти?

 
Предпочитан от мен метод е подмускулното поставяне на имплантите. Защо?

Подмускулно поставените импланти се държат здраво от гръдните мускули и бюстът не провисва след време. Могат да се поставят различни видове гръдни импланти - малки или големи, кръгли или анатомични, ниски и широки, тесни и високи - vertex.

Всички видове импланти могат да се поставят подмускулно.

На подмускулно поставените от мен импланти не се опипват долен, горен, външен или вътрешен полюс.
 
За мен поставянето на имплантите подмускулно означава наистина ПОДМУСКУЛНО - не 20%, не 50%, не частично подмускулно, а ПОДМУСКУЛНО НА 100%.
Да, следоперативно има болка. За някои пациентки болката е значителна, но и резултата си заслужава. 
  

Какви гръдни импланти?

Широки с нисък профил или с висок профил - VERTEX ще изберете да сложим?

 • Желаещите да бъдат забелязвани отдалеч, естествено, предпочитат високия профил.
 • Желаещите по-голям бюст, но непривличащ чуждите очи, предпочитат нисък или среден профил.

Естествено, няколко месеца са необходими, за да омекнат гърдите Ви и да станат меки и приятни на пипане. Редовните масажи, правилно и навреме приложени могат значително да помогнат.

 
Сутиен, колан или еластично потниче веднага след операцията или по-късно? Няма еднозначен отговор. Защо?

Понякога са задължителни, друг път не са необходими. След надмускулно поставени импланти носенето на сутиен се препоръчва - за да не увисва бюстът. При подмускулно поставени импланти сутиенът не е задължителен - мускулите извършват тази дейност.

При висок стоеж на имплантите може да се наложи следоперативно поставянето на колан - за по-бързото им наместване. Има още много въпроси, а отговорите никога не са еднакви за различните пациентки. 
  
За да засегнем всички въпроси, да обсъдим различните варианти, да изясним всички етапи детайлно при консултацията са необходими между 30 и 90 минути.
Някои, вече знаещи много, ще кажат: "Какво толкова трябва да се говори". А претупването ли е по-доброто?
  
Понякога в края на операцията се налага поставянето на дренажни тръбички за 24 часа.
 
Богатото разнообразие от методики се определя от търсенето на най-доброто решение за всяка жена като анатомия и естетичен резултат.
 
 • Искате да имате пищен или достатъчно привлекателен бюст?

 • Къде да бъде разрезът?

 • Под гърдите или подмускулно да се поставят имплантите?

 • Колко големи да бъдат гърдите Ви?

 • Коя техника ще бъде най-подходяща за Вас?

На тези и всички останали въпроси съм готов да Ви отговоря.

Телефони за връзка: 0888 695 790 или 0893 584 515.  E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 
 

 
Модел 1

Модел 2

Модел 3
 
Модел 4
 
Модел 5
 
Модел 6
 
Модел 7
 
Модел 8
 
Модел 9
 
Модел 10
 
Модел 11
 
Модел 12
 
Модел 13
 
Zdraveite. Mina mnogo ot kakto idvax pri vas. Iskam samo da vi kaja kolko sam blogodarna za va6ata korektnost i za tova kolko se promenq jivota sled tova :)
 
na 21. 01 .2012 napravix ugolemqvane na gardi pri vas. Az sam model 13 ot va6iqt sait. A eto i snimka sled godina kak izglejdat. I otnovo da vi blagodarq.
Модел 14
 
Модел 15
 
Модел 16
 
Модел 17
 
Модел 18

 

 
 

ПечатЕ-мейл