Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Липоскулптура на тялото

Изтегли информирано съгласие

Оформяне на Корем

Оформяне на Ханш

Оформяне на Гръб

Оформяне на Мишници

Оформяне на Двойна брадичка

Оформяне на  Бричове

Оформяне на Бедра

Оформяне на Колене

Оформяне на Прасец

Оформяне на Глезен

 

Пропорционалното оформяне на тялото се извършва посредством липосукция. Стопяването на излишно натрупаната подкожна тлъстина много често не се постига с фитнес и диети. А и не всеки обича да се самоизмъчва. При някои хора има оформени депа, които дори с упорит фитнес не могат да бъдат премахнати. Естествено, има решение. Решението е липосукция. Методиката е лесна, извършва се бързо, а резултатите й са ненадминати.

 
Защо? 
Защото така обработените депа повече не могат да натрупват тъй ненавистните мазнини.
Просто тях ги няма. Звучи като приказка.
 
Да, това наистина е приказка!
Липосукцията се извършва на области.Обемът, който може да се постигне е различен за различните пациенти.Този обем се определя от стойностите на хемоглобина.При хемоглобин около 130 - 140 гр/л може абсолютно спокойно да се достигне до 4-5 литра. Това означава, че може да се обработи една, две или повече области до достигането на този обем.
При пациенти с по-силно изразена подкожна тлъстина този обем може да се източи от областта на корема или от корема и ханша. При по-слаби пациенти с високи стойности на хемоглобина могат да се обработят по-голям брой области.
 
Колко време е необходимо за възстановяване?
Дори след обилна вечеря е необходимо време за възстановяване. Липосукцията е операция. Вие ще бъдете фини, слаби, но ще ви е необходимо известно време, за да можете да дефилирате победоносно.
 
Времето за пълното възстановяване е между 10 дни и 2 месеца. Но щастието, което ще изпитвате, е трудно да бъде описано!
Само постигналият перфектно тяло го знае и Ви разбира.

 
 
Модел 1

ПечатЕ-мейл