Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Филъри TЕOSYAL RHA

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ДИНАМИЧНАТА  ЕСТЕТИКА С НОВАТА ЛИНИЯ  ФИЛЪРИ TЕOSYAL RHA (Resilient Beauty)

 

Всеки ден, докато се усмихваме, говорим, мигаме и се прозяваме.

  • Челото се лифтира
  • Веждите се свиват
  • Скулите се повдигат
  • Носът се набръчква
  • Устните се движат

 

 

Лицето е естествено динамично с TEOSYAL RHA

ТEOSYAL RHA гамата е разработена  специално за лицето и неговите мобилни зони. При разтягане и компресия TEOSYAL RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност. Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период. Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по- естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. С TEOSYAL RHA лицето е естествено динамично.

Хилуроновата киселина - всички говорят за нея!

Но какво всъщност представлява тя?

Естествен компонент в тъканите на човешкия организъм, хилауроновата киселина играе важна роля във възстановяването на кожата.

Хиалуроновата киселина придава на Вашата кожа свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичността, тонуса и хидратирането и.

С процеса на стареене, количеството на хиалуроновата киселина във Вашият организъм намалява и между 40 и 50 годишна възраст сте изгубили около 50% от нея.

Ето защо скулите хлътват и се отпускат, бръчките стават видими, контурите на лицето се променят. И така цялостният вид на Вашето лице се променя.

Лаборатории TEOXANE oткриха незабавно и ефективно решение на проблемите на стареенето:

ТEOSYAL представлява  ексклузивна гама от продукти, базирани на 100% хиалуронова киселина, които незбавно попълват и коригират бръчките, като запазват естественото излъчване на Вашето лице. Естествено и дискретно, лицето възвръща своя нежен вид.

С филърите TЕOSYAL се постига незабавен, естествен и дълготраен резултат само след една процедура.

TЕOSYAL предлага ново решение за нежно и безболезнено инжектиране на хиалуронова киселина: гамата от продукти TEOSYL PURE SENSE, с локален анестетик: лидокаин за оптимален комфорт по време на процедурата.

TЕOSYAL e изборът на експертите за постигане на висока степен на удовлетвореност на пациентите, безопасно и ефективно.

Динамични Филъри

TEOSYAL®RHA  e първата хиалуронова киселина специално  разработена за лицето и неговите мобилни зони. При разтягане и компресия TEOSYAL RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност. Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период. Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по- естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. С TEOSYAL RHA лицето е естествено динамично. TEOSYAL®RHA  е подходящ за: 

  • Попълване на повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото, назолабиалната зона и околоочния контур
  • Оформяне на носа, скулите и брадичката
  • Лифтинг на клепачите
  • Придаване обем и оформяне на контура на устните
  • Попълване на различни белези,

TEOSYAL®RHA – Иновативна патентована технология.

Продуктите TEOSYAL®RHA са създадени от Лаборатории Teoxane по нов, ексклузивен метод, запазващ естествените характеристики на молекулите хиалуронова киселина, гарантиращ висока степен на пречистеност на гела и съдържание на хиалуронова киселина близко до това в кожата.

 

ПечатЕ-мейл