Тел. 02 4522000 | МБАЛ ВИТА база 2 | Ул. Филип Кутев 10, до МОЛ Парадайз.

Пластична хирургия и Естетична хирургия

 

Специалист по Пластична хирургия в София и Естетична Хирургия

Пластичен хирург Д-р Живко Кънев е специалист по пластична хирургия и естетична хирургия в София. Практикува в клиника Вита.

Д-р Живко Кънев извършва естетични интервенции и пластични операции, увеличаване на гърди и повдигане на бюст, намаляване на бюст. Корекция на нос и пластика на нос (Ринопластика). Пластика на корем (Липосукция).

При корекция и уголемяване на бюст се използват се последно поколение силиконови импланти.

 

Огледалото, се захласва пред Вас!

Е, може би не е точно така, но не се сърдете на огледалото. Можем да изпълним Вашите желания.

Не ми вярвате? Мислите, че това е привилегия на младите, с красота от Бога дарени. Решавате, че това е само за богатите, защото е ужасно скъпо?

Оставете тези предразсъдъци! Живеем във време на реализация на нашите мечти. Искате да сте красиви? Можете да бъдете!

Не ви достигат необходимите средства? Винаги има решения, ако ги потърсим.

 

С какво можем да започнем? Как можем да Ви помогнем ние?

Да ви "направим уста" или да премахнем бръчките от лицето, да подхраним кожата на лицето и тялото чрез филъри, мезотерапия, ботокс - начална стъпка за поддържане на красива кожа за дълго време.

Уголемяване на гърдите, премахване на корема и паласките, стягане на определени зони или увеличаване на други (оперативно, с липофилинг или други техники). 

Уголемяване или оформяне на красив бюст без операция. Хиалуронова киселина за увеличаване на бюст, за увеличаване на дупе "Бразилско дупе" и други корекции по тялото.

Всичко това можем да го направим за Вас в клиника "ВИТА". Тук ще намерите прекрасен екип, ще получите перфектно обслужване и качествени резултати. Ще задоволим Вашите нужди, желания, дори и капризи.  

Пластичен хирург - Д-р Живко Кънев

 

 


ПечатЕ-мейл